Skip to the content

Om os

 

Om BDL A/S

BDL A/S er et ERP-konsulenthus, der arbejder med salg, udvikling og implementering af Microsoft Dynamics 365 Business Central, Dynamics NAV samt support på Dynamics C5/XAL-løsninger til store og mellemstore virksomheder. Herudover har vi dyb viden indenfor Microsoft Power BI. BDL har igennem de sidste 16 år samarbejdet med en række virksomheder inden for forskellige brancher mht. rådgivning om forretningsoptimering og digitalisering baseret på standard software-løsninger.

I samarbejde med vores kunder skaber vi værdi gennem IT

Hele forløbet omkring en effektivisering og digitalisering af forretningsprocesser, der skaber værdi for kunden, sætter vi en ære i at være en del af. BDL byder ind med forretningsrådgivning baseret på dybt branchekendskab samt implementering af ERP-løsningen Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Vi lægger stor vægt på udvælgelsen af det rette team/konsulenter fra start for derved at skabe god energi og produktivitet omkring projektet. For yderligere at opnå den bedst mulige kontinuitet, kvalitet og service bestræber vi os på at bibeholde den samme konsulent/team i det efterfølgende forløb.


Et stærkt team

Hos os lægger vi stor vægt på forskellighed, så vi altid kan stille med en konsulent, der dækker lige præcis dine behov, da det stærkeste team med de bedste kompetencer og den største værdi for kunden ofte kræver tværfaglig forståelse.

BDLs medarbejdere får den undervisning/kurser, det i dag kræver, for at være en seriøs Microsoft ERP-leverandør. Mød vores Team


God forretningsindsigt

Erfaring fra forskellige brancher koblet med blandingen af ny viden og rutine inden for ERP-systemer skaber en god dynamik, og gør os i stand til at tilbyde vores kunder et produkt af høj kvalitet. Samtidig gør det os i stand til at supportere både Dynamics C5/XAL samt alle versioner af Dynamics NAV - helt tilbage fra de første versioner og frem til den nyeste Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Vi har gennem alle årene samarbejdet med store og mellemstore produktions-, handels-, service- og logistikvirksomheder. Derfor har vi et godt kendskab til kerneprocesserne i din forretning. Vi ved, hvad der er vigtigt i branchen og kan give kompetent og seriøs sparring inden for disse områder, hvad enten din virksomhed vil have en add-on til et eksisterende Dynamics NAV, eller ønsker at flytte virksomhedens nuværende ERP-system til Microsoft Dynamics 365 Business Central.


Indsigt I den dybe og brede forståelse for forretning og IT

Vi arbejder med Business Intelligence, hvor det er produktet Microsoft Power BI, vores BI-Team har en unik specialisterfaring. Sammen med vores kunder har vi designet og bygget Business Intelligence-løsninger, der er medvirkende til, at kunden kan træffe den bedste beslutning i hverdagens drift, som kan ses direkte på kundens bundlinje.


Integration

BDL oppebærer en dyb viden inden for integration. Det er vores overbevisning, at hvis der findes et værktøj, som kan løse en given opgave mere optimal end ERP-løsningen, så giver det altid god mening at integrere.

BDL samarbejder med

Continia leverer løsninger til effektivt at håndtere forskellige typer af administrative processer. Derved tilføres værdi til kunder, der benytter Microsoft Dynamics NAV eller Microsoft Dynamics 365 Business Central.

BDL samarbejdspanel er bredt – se mere HER

Kontakt os

Tlf.:  + 45 70 20 55 80. Telefonen er åben mandag til torsdag mellem kl. 8.00 og 16.00 samt fredag fra 8.00 til 15.30.