Skip to the content

Titech Electric A/S

 

I følge Torben Hansen, kvalitetschef, er der ingen tvivl om, at Titech har valgt BDL på grund af fleksibiliteten: "Det bedste er, når Morten siger "Yes, det kan vi godt finde ud af!" - det giver én følelsen af, at alt er muligt".

Titech bygger fordelingstavler og gruppetavler til byggepladser, små og store elektrikervirksomheder samt avancerede styretavler, Atex-tavler og UL-tavler til store, internationale virksomheder.

Før i tiden havde Titech en branchespecifik løsning kombineret med et stand-alone CRM-system, hvor programmerne ikke talte sammen, og arbejdet derfor var meget præget af manuel indtastning af de samme data flere gange i et forløb.

Med Microsoft Dynamics NAV og en kundetilpasset løsning fra BDL A/S, har Titech nu fået integreret alle deres IT-programmer med hinanden, så det hele hænger sammen og det er nemt at overføre data mellem systemerne. "Med Microsoft Dynamics NAV blev vores proces-flow klart optimeret, men vi havde ikke kun brug for standardløsningen. Mange af de krav det stiller, at producere unikt tilpassede tavler giver behov for en mere branchespecifik løsning, og her har BDL været rigtigt gode og fleksible at arbejde sammen med. De tilbyder et væld af individuelle tilpasningsmuligheder og er fleksible i forhold til vores ønsker".

Titech er glade for BDLs fleksibilitet og åbenhed samt det lokale tilhørsforhold, som gør det nemt at mødes, når der er behov for det. Med en kundetilpasset løsning bygget op omkring Microsoft Dynamics NAV er processerne hos Titech blevet klart optimeret, og der er blevet skabt et gnidningsfrit flow, der bare kører. Det konkluderer Torben Hansen, Kvalitetschef hos Titech. "Vi er nået i mål med det, vi har sat os for, og kan varmt anbefale BDL til andre".

Kontakt os

Tlf.:  + 45 70 20 55 80. Telefonen er åben mandag til torsdag mellem kl. 8.00 og 16.00 samt fredag fra 8.00 til 15.30.