Skip to the content

Collection Management

Automatisér faktura- og opkrævningsprocesserne

Continia Collection Management er en komplet kundeopkrævningsløsning, der administrerer kundeopkrævninger og kreditnotaer direkte fra Microsoft Dynamics. Denne løsning giver et klart overblik over alle betalte og ubetalte opkrævninger. 

Du sender dine opkrævninger til din bank digitalt. Banken administrerer opkrævningen og adviseringen via direkte kommunikation med Continia Collection Management og opdaterer derefter opkrævnings- og betalingsstatus. 

 

Aftalestyring

Continia Collection Management inkluderer aftalestyring med understøttelse af anmodning om ændringer til betalingsaftaler. Løsningen håndterer informationer om ændringer eller ophør af aftaler. Udveksling af aftaleoplysninger behandles i en skabelon, der kan redigeres, inden den sendes til banken.

 

Registrering af foretrukket opkrævningsystem og -metode

Når der oprettes en ordre, faktura eller kreditnota, bliver hver enkelt kundes fortrukne opkrævningssystem registreret og automatisk tilføjet. Opkrævningsmetoden kan ændres manuelt på det specifikke salgsdokument, f.eks. i forbindelse med kontantsalg.

Virksomheder, der handler med udlandet, bruger ofte meget tid og mange ressourcer på at administrere opkrævninger på tværs af landegrænserne. De mange opkrævningsløsninger og valutaer kan gøre det til en belastning at administrere opkrævninger internationalt. 

Continia Collection Management forenkler opkrævningsstyringen, fordi alle dine opkrævninger administreres af en enkelt udbyder.

I Europa faciliterer denne løsning SEPA Direct Debit-opkrævninger i euro samt opkrævninger via kreditkort og refusioner af betalinger over landegrænserne.

 

Læs mere om Continia Collection Management her 

Kontakt os

Tlf.:  + 45 70 20 55 80. Telefonen er åben mandag til torsdag mellem kl. 8.00 og 16.00 samt fredag fra 8.00 til 15.30.