Skip to the content

Expense Management

 

 

Oplev hvordan du kan optimere udnyttelse af 
Microsoft Dynamics NAV- og Business Central ved brug af Continia Expense Management Klik HER

 

Rejseafregning på farten

Automatiser administrationen af dine virksomhedsudgifter uden at skulle tage et nyt system i brug. Du forbliver i Microsoft Dynamics, hvor du får et komplet overblik over alle indkommende udgifter. Alt hvad medarbejderne på farten behøver at gøre er, at indsende deres udgifter direkte til Microsoft Dynamics ved at anvende en unik Expense-app.

Se fordele for forskellige Roller i firmaet ved brug af Expense Management: Klik her

 

Expense Management

Kender du til kampen med at få styr på kvitteringer og udlæg efter du har været ude at rejse for din virksomhed? Og hvor meget tid alle i virksomheden bruger på at få registreret alle aktiviteterne til det endelige regnskab?

Continia Expense Management er den eneste løsning på markedet, hvor du kan strømline registrering og godkendelse af rejseaktiviteter blot ved hjælp af din smartphone, en webbrowser og Microsoft Dynamics.

Det er også den eneste løsning på markedet, som giver mulighed for et dagsaktuelt overblik over indkomne udgifter fra kreditkort direkte fra Microsoft Dynamics. Dermed kan du med det samme få et totalt overblik sammen med andre typer udgifter, uden at skulle anvende andre systemer.

Expense Management 4.00 findes som extensions til Microsoft Dynamics 365 Business Central 2019 versionen (BC15) on-premises. 

Kontakt os

Tlf.:  + 45 70 20 55 80. Telefonen er åben mandag til torsdag mellem kl. 8.00 og 16.00 samt fredag fra 8.00 til 15.30.