Skip to the content

XML Import

 

Automatisk fakturabehandling

Akkurat som med PDF-dokumenter downloades PEPPOL og andre XML-dokumenter automatisk fra foruddefinerede e-mailadresser, eller fra et bibliotek på en filserver. Alle data overføres fra den indlæste fil til de korrekte felter i Business Central. I forhold til PDF-dokumenter leverer OIOUBL, OIOXML, PEPPOL og andre XML-formater en uovertruffen nøjagtighed og detaljeringsgrad for alle data.


Fra modtagelse og registrering af et dokument til godkendelse, bogføring og i sidste ende fremsøgning af dokumenter fra det digitale arkiv.

 

Formater der understøttes som standard

XML Import giver dig mulighed for at behandle et hvilket som helst indgående XML-dokument og registrere de pågældende data i Business Central. Baseret på de indkommende data identificerer modulet automatisk fakturatypen ud fra de understøttede formater.


Modulet indeholder en række populære formater, som er direkte klar til brug:

 • PEPPOL BIS 3 (International) 

 • OIOUBL (Denmark) 

 • OIOXML (Denmark) 

 • UBL (International) 

 • EHF (Norway) 

 • SVEFAKTURA (Sweden) 

 • EBINTERFACE (Austria) 

 • XRECHNUNG (Germany) 

 

Hvis du modtager andre typer af XML-filer, er det nemt at konfigurere yderligere formater og føje dem til kataloget over formater. Ligeledes er det meget enkelt at udtrække yderligere data fra dokumentet; Brugeren skal blot navigere til dataene i XML-dokumentet og knytte dem sammen med det relevante felt i Business Central. Enten som en ændring for alle leverandører eller en ændring for en bestemt leverandør.

 

Indbygget dokumentvisning og godkendelsesworkflow

XML Import er udviklet som en del af Continia Document Capture, og derfor er dokumentprocesserne de samme. Du kan se en forhåndsvisning af fakturaen direkte i din Business Central-klient, og godkendelse af dokumenter foregår i Document Capture på samme måde som PDF-dokumenter.

 

Continia Delivery Network 

Continia Delivery Network er en tjeneste, som integrerer til det elektroniske netværk PEPPOL eDelivery Network. Det betyder, at hvis du allerede har leverandører med forbindelse til PEPPOL eDelivery Network, kan du bede dem om at sende dokumenter på denne måde. Via Continia Delivery Network leverer disse dokumenter automatisk til din Business Central klar til behandling.

 

Tillægsløsning til Continia Document Capture

XML Import følger med softwaren til Continia Document Capture, men kræver yderligere licensering. Eksisterende Document Capture-kunder, som er interesserede i XML Import, skal opdatere Document Capture for at få adgang til løsningen. XML Import er tilgængelig i alle versioner af Microsoft Dynamics NAV og Business Central, der understøttes af Document Capture.

 

 

XML Export

 

Enkel distribution af e-dokumenter

Med grundige valideringsregler og i overensstemmelse med gældende formatkrav giver denne løsning størst sikkerhed for problemfri afsendelse - samtidigt sikrer modtaget-status et fuldt opdateret overblik over alle dokumenter direkte i Business Central (sendt, videresendt eller fejlet).

Når du udvider din Document Output-løsning med XML Export modulet får du en komplet løsning til afsendelse af dine dokumenter; uanset om det er print, PDF eller XML.

 

Integreret med PEPPOL

Akkurat som med PDF-dokumenter sender du dine PEPPOL og andre XML-dokumenter automatisk fra foruddefinerede e-mailadresser, eller fra et specifikt bibliotek på en filserver. Alle data er automatisk blevet overført fra de korrekte felter i Business Central. Dette er med til at forbedre dataregistreringen fra dokumenterne og reducere fejl.

  

Formater der understøttes som standard

Gennem den indbyggede validering giver løsningen de bedste betingelser for, at dokumenter opfylder de landespecifikke krav til håndtering og afsendelse af elektroniske dokumenter.


Løsningen indeholder en række populære formater som standard:

 • PEPPOL BIS 3 (International)

 • EHF (Norge)

 • XRECHNUNG (Tyskland)

 • Flere formater tilføjes løbende til løsningen

 

Continia Delivery Network 

Continia Delivery Network er en indbygget service, som integreres til det europæiske netværk for udveksling af elektroniske data; PEPPOL eDelivery Network. Det betyder, at hvis du allerede har leverandører med forbindelse til PEPPOL eDelivery Network, kan du bede dem om at sende dokumenter på denne måde. Via Continia Delivery Network leverer disse dokumenter automatisk til din Business Central klar til behandling.

  

Tillægsløsning til Continia Document Output

XML Export følger med softwaren til Continia Document Output, men kræver yderligere licensering. Eksisterende Document Output-kunder, som er interesserede i XML Export, skal opdatere Document Output for at få adgang til løsningen. XML Export er tilgængelig i alle versioner af Microsoft Dynamics NAV og Business Central, der understøttes af Document Output.

 

Kontakt os

Tlf.:  + 45 70 20 55 80. Telefonen er åben mandag til torsdag mellem kl. 8.00 og 16.00 samt fredag fra 8.00 til 15.30.