Skip to the content

XML Import

Løft automatiseret fakturering til næste niveau med OIOUBL, OIOXML, PEPPOL og andre XML-baserede leverandørfakturaer, direkte i Microsoft Dynamics 365 Business Central.

XML Import modul gør det muligt at håndtere elektroniske leverandørfakturaer og kreditnotaer i samme workflow som i Document Capture. 

Det meste af denne funktionalitet har indtil nu været mulig i den separate løsning e-Documents Import, men med denne version er funktionaliteten nu blevet en integreret del af Document Capture. 

Akkurat som med PDF-dokumenter downloades PEPPOL og andre XML-dokumenter automatisk fra foruddefinerede e-mailadresser, eller fra et bibliotek på en filserver. Alle data overføres fra den indlæste fil til de korrekte felter i Business Central. I forhold til PDF-dokumenter leverer PEPPOL og andre XML-formater en uovertruffen nøjagtighed og detaljeringsgrad for alle data.

Med dette modul er du klar til at tage automatisk fakturering til et helt nyt niveau.  

XML Import understøttes fra Microsoft Dynamics NAV 3.7 og helt frem til nyeste version Microsoft Dynamics 365 Business Central 15, både on-premises samt cloud løsning vil være en mulighed.

 

Benytter I allerede Continia e-Document i dag, vil det være en naturlig arbejdsgang, at få opgraderet denne til XML Import nu, da XML Import er det nye e-Document. Kontakt for dette: dop@bdlas.dk

Læs mere om XML Import HER

 

Kontakt os

Tlf.:  + 45 70 20 55 80. Telefonen er åben mandag til torsdag mellem kl. 8.00 og 16.00 samt fredag fra 8.00 til 15.30.