Skip to the content

Lessor human resources

 

Øget effektivitet gennem integration

LESSOR Human Resources er et fuldt integreret personale-, administrations- og udviklingssystem til Microsoft Dynamics NAV 2013 til og med Microsoft Dynamics 365 Business Central version 14. Med integration til Visio, Word, Outlook, Microsoft Dynamics NAV 2013 til og med Microsoft Dynamics 365 Business Central version 14, kan I samle alle oplysninger ét sted. Integrationen giver jer øget effektivitet, fordi genvejstaster og logik er kendt på forhånd. I opnår ligeledes besparelser i driften, da I kan afvikle systemerne på samme platform. Samtidig kan LESSOR Human Resources integreres direkte med LESSOR Payroll og webrekrutteringsmodulet LESSOR-ATS, hvilket giver fleksibilitet og forenkler jeres arbejdsgange.

 
Med LESSOR Human Resources har I let adgang til alle oplysninger om medarbejderne, og dermed kan I hurtigt skabe overblik. Systemet giver jer mulighed for at matche ansøgere og medarbejderes kompetencer med en given stillingsprofil. Dermed kan I vælge de rette medarbejdere til at løse opgaverne. LESSOR Human Resources understøtter en lang række HR-opgaver og letter administrationen. Systemet kan fx holde styr på, hvornår et certifikat for en medarbejder udløber eller håndtere arbejdsgangen når en medarbejder tiltræder eller fratræder.
I kan nemt registrere og vedligeholde oplysninger om medarbejdernes kompetencer, kurser og kursusønsker i LESSOR Human Resources. Det giver overblik over kompetenceudviklingsbehov, og I kan effektivisere administrationen.

Store fordele med integration

Brugerfladen i LESSOR Human Resources tager udgangspunkt i den funktionalitet, som fx en personalekonsulent eller leder oftest vil have brug for i sit daglige arbejde. Det gør navigationen i systemet enkel og overskuelig.
Med LESSOR Human Resources kan I nemt holde styr på personaledokumenter og medarbejderkommunikation. I kan indlæse Word-skabeloner til fx ansættelseskontrakter i systemet og udfylde dem via flettefelter. Færdige dokumenter gemmes på den enkelte medarbejder og kan til enhver tid hentes frem. I kan også indlæse færdige dokumenter, fx indscannede certifikater, for medarbejderne. For alle typer dokumenter har I mulighed for at tilknytte en godkendelsesproces. Dermed får I sikker og konsekvent dokumenthåndtering for jeres personale.
Hos LESSOR er løsninger ikke statiske. Derfor indgår I automatisk i vores opdateringsprogram, der sikrer løbende udvikling og opdatering af systemet.

 

Benytte I en ældre version af Microsoft Dynamics NAV (fra version 2009 til 2018), er det muligt at opgradere til Microsoft Dynamics 365 Business Central 14 frem til 1. oktober 2021.  

 

Læs mere om HR-system til Microsoft Dynamics NAV 2013 til og med Microsoft Dynamics 365 Business Central version 14.
Lessor Human Resources til Microsoft Dynamics NAV 2013 - 365 Business Central v. 14

 

Kontakt os

Tlf.:  + 45 70 20 55 80. Telefonen er åben mandag til torsdag mellem kl. 8.00 og 16.00 samt fredag fra 8.00 til 15.30.