Skip to the content

Lessor time & attendance

 

Få styr på tidsforbruget med integreret løsning

LESSOR Time & Attendance er en fuldt integreret tidsregistreringsløsning til Microsoft Dynamics NAV 2013 til og med Microsoft Dynamics 365 Business Central version 14. Med integration til LESSOR Payroll, LESSOR Human Resources og øvrige produkter til Microsoft Dynamics NAV 2013 til og med Microsoft Dynamics 365 Business Central version 14, får I samlet alle oplysninger ét sted. Genvejstaster og logik er kendt på forhånd, hvilket giver jer øget effektivitet. I opnår ligeledes besparelser i driften, da I kan afvikle systemerne på samme platform.
Med LESSOR Time & Attendance får I styr på detaljerne og fuldt overblik. Alle oplysninger samles i overskuelige skærmbilleder og giver samtidig let adgang til at vise de enkeltoplysninger, der ligger bag beregningerne. Det skaber overblik og giver gode opfølgningsmuligheder.
 
Med LESSOR Time & Attendance som forbehandler for LESSOR Payroll undgår I dobbeltregistreringer. Det sparer tid og sikrer mod manuelle indtastningsfejl. I kan foretage et ubegrænset antal tidsberegninger inden tidsbogføringen og opdatere indtastet fravær eller manglende registreringer. Det sikrer, at I overfører korrekte tidsdata til lønnen og dermed afregner korrekt løn

 

Store fordele med integration

Som et integreret modul i Microsoft Dynamics NAV 2013 til og med Microsoft Dynamics 365 Business Central version 14 giver LESSOR Time & Attendance jer en hurtig og smidig arbejdsgang – og sikrer, at I ikke skal taste de samme data flere steder. I kan bogføre det nøjagtige ressourceforbrug direkte på jeres produktionsordrer og dermed optimere ressourceforbruget og forbedre indtjeningen.

LESSOR Time & Attendance håndterer alle almindeligt forekommende typer af flextid, overtidsregler, afspadsering og fravær. Systemet indeholder desuden en overenskomstfortolker, som sikrer, at overenskomsterne bliver fortolket rigtigt og ens for alle medarbejdere. Det giver tryghed, og I sparer ressourcer til manuel håndtering. I kan let få overblik over start- og sluttidspunkt for hver medarbejder, der arbejder på et givet job. Det gør det muligt at følge op på tidsforbruget på arbejdsprocesser.
Hos LESSOR er løsninger ikke statiske. Derfor indgår I automatisk i vores opdateringsprogram, der sikrer løbende udvikling og opdatering af systemet

 

Benytte I en ældre version af Microsoft Dynamics NAV (fra version 2009 til 2018), er det muligt at opgradere til Microsoft Dynamics 365 Business Central 14 frem til 1. oktober 2021.  

 

Læs mere om tidsregistreringsmodulet til Microsoft Dynamics NAV 2013 til og med Microsoft Dynamics 365 Business Central version 14.
Lessor Time & Attendance til Microsoft Dynamics NAV 2013 - 365 Business Central v. 14

Kontakt os

Tlf.:  + 45 70 20 55 80. Telefonen er åben mandag til torsdag mellem kl. 8.00 og 16.00 samt fredag fra 8.00 til 15.30.