Skip to the content

Dynamics 365 Business Central

Dynamics 365 Business Central - Et omfattende ERP-system designet til styring af små og mellemstore virksomheder. Business Central har samme brugerflade på tværs af browsere og mobil / tablet-apps til både iPhones og Androids, hvilket er med til at forbedrer brugeroplevelsen og produktiviteten.

Microsoft Dynamics NAV

Med Microsoft Dynamics NAV får du en komplet ERP-løsning til din virksomhed. Systemet integrerer handel, produktion, logistik, projektstyring, HR og økonomi i ét samlet system. Det hele er samlet i en central database, som alle medarbejdere kan tilgå. Det giver overblik, sparer tid og øger dermed produktiviteten.

Microsoft Dynamics C5 2012

Microsoft Dynamics C5 2012 (C5 Classic) er et regnskabsprogram, der giver mindre virksomheder fuldt overblik over økonomien og gør arbejdsgangene i virksomheden enklere.

Dynamics C5 er brugervenligt og gennemtestet med mere end 85.000 brugere. Programmet er hurtigt at implementere, intuitivt at bruge og understøtter din virksomheds behov i en travl hverdag.

Microsoft XAL

Microsoft XAL (tidligere Concorde XAL, Navision XAL og Microsoft Business Solution XAL) blev lanceret i 1991 af Damgaard Data A/S. Det er solgt til mere end 10.000 virksomheder både i Danmark og udlandet. I 2004 besluttede Microsoft sig for at udfase systemet, og supporten stoppede endeligt i 2009.