Skip to the content

Dynamics 365 Business Central

Brug 7 minutter med salgschef Dan, med fokus på licenser, brugertyper og priser.

Dynamics 365 Business Central:

Et omfattende ERP-system designet til styring af små og mellemstore virksomheder. Business Central har samme brugerflade på tværs af browsere og mobil / tablet-apps til både iPhones og Androids, hvilket er med til at forbedrer brugeroplevelsen og produktiviteten.

Dynamics 365 Business Central er en løsning med den samme funktionalitet, som er kendetegnende ved Navision/Dynamics NAV- Business Central fås i to udgaver:

  • Dynamics 365 Business Central On-premises
  • Dynamics 365 Business Central Cloud

I Dynamics 365 Business Central, er Microsoft skiftet til en ny licensmodel. I dag køber man navngivne bruger som betyder, at alle medarbejdere, der skal anvende systemet, skal have én bruger hver.

Kode Extensions:

I forbindelse med Business Central er vi kommet ind i en verden, hvor tilretninger laves som Extensions. Dette er gældende til både Dynamics 365 Business Central On-premises samt Dynamics 365 Business Central Cloud. Extensions er et moderne kode-værktøj, som bl.a. giver mulighed for versionsstyring (GIT), meget nemmere opgradering til fremtidige versioner, og ”tænd/sluk” funktion for Extensions.

 

Dynamics 365 Business Central On-premises:

Med Business Central On Prem, er det op til dig, hvor du vil have Business Central installeret - på egen server, i hostingcenter eller hos Microsoft på Azure.

Ved køb af Business Central On Prem, er der obligatorisk abonnement de første 12 måneder, som er 16% af licensværdien.

Ved opgradering fra NAV til Business Central On Prem får du 3 navngivne brugere for hver samtidig bruger. Forudsætter et aktivt abonnement og at brugerne er købt før 1. april 2019. Har I en Microsoft C5/XAL med abonnement, er der også opgraderingsmuligheder til Business Central.    

Dynamics 365 Business Central Cloud:

Business Central On Cloud hostes på Azure, et lukket miljø hos Microsoft. Her vil du kunne opleve begrænsninger med Azure, hvis du ønsker tilpasninger til dit program. Der kommer automatiske opdateringer fra Microsoft ved en Cloud løsning. Disse kan du ikke fravælge i tilfælde af, at programmet eventuelt ikke kører optimalt med en Extension efter en opdatering.

Ved Cloud udgaven betaler du pr. måned pr. bruger.

Print selv genvejstaster til Dynamics 365 Business Central HER

Download filen, og print til duplex, så er der 4 oversigter
med genvejstaster til Business Central.

 

Kontakt os

Tlf.:  + 45 70 20 55 80. Telefonen er åben mandag til torsdag mellem kl. 8.00 og 16.00 samt fredag fra 8.00 til 15.30.