Skip to the content

Microsoft Dynamics C5 2012

Hør/se salgschef Dan fortælle om opgradering fra C5 til Business Central

Microsoft Dynamics C5 2012 (C5 Classic) er et regnskabsprogram, der giver mindre virksomheder fuldt overblik over økonomien og gør arbejdsgangene i virksomheden enklere.

Dynamics C5 er brugervenligt og gennemtestet med mere end 85.000 brugere. Programmet er hurtigt at implementere, intuitivt at bruge og understøtter din virksomheds behov i en travl hverdag.

Alle funktioner er sat op for dig på forhånd, og du får leveret selve programmet online, så det hele er enkelt at gå til, uanset hvor du befinder dig. Det betyder også, at du ikke selv skal have besværet med at installere og opdatere det, og heller ikke behøver tænke på backup. Det bliver klaret for dig.

Med Dynamics C5 får du bl.a.:

  • Hurtigt overblik over dine tilgodehavender og skyldige beløb.
  • Elektroniske fakturaer, der er professionelt designet til både private og offentlige kunder.
  • Moms- og årsregnskab, der er gjort enkelt.
  • Nem indlæsning af bilag, tag fx billeder af dine kvitteringer.
  • Udvidelsesmuligheder når din virksomhed vokser.
  • Effektivt samarbejde med Office 365, så du altid har dit kontor med dig.

OBS! I december 2013 annoncerede Microsoft, at de udfaser Dynamics C5 og stopper al support i 2018. Det vil fortsat være muligt indtil 2018 at købe nye licenser samt tillægsmoduler til allerede eksisterende licenser.

Er du i tvivl om hvordan udfasningen påvirker dig, eller overveje du på trav til et andet system, kan du kontakte os på telefon: +45 70 20 55 80 eller mail: info@bdl.dk i for rådgivning.

 

Kontakt os

Tlf.:  + 45 70 20 55 80. Telefonen er åben mandag til torsdag mellem kl. 8.00 og 16.00 samt fredag fra 8.00 til 15.30.