Skip to the content

Microsoft Dynamics NAV

 Hør/se salgschef Dan fortælle om opgradering fra NAV til Business Central

Med Microsoft Dynamics NAV får du en komplet ERP-løsning til din virksomhed. Systemet integrerer handel, produktion, logistik, projektstyring, HR og økonomi i ét samlet system. Det hele er samlet i en central database, som alle medarbejdere kan tilgå. Det giver overblik, sparer tid og øger dermed produktiviteten.

 

Intuitiv brugerflade

Microsoft Dynamics NAV minder i høj grad om Microsofts andre produkter, fx Windows og Office, og derfor vil du opleve en brugerflade, der er let at lære og enkel at benytte.

NAV er desuden nem at tilpasse til netop jeres behov ved at justere brugerfladen, tilføje nye funktionaliteter og integrere op imod andre programmer. Dermed får I en løsning, som er fremtidssikret til de forandringer, der måtte komme.

Brugertilpasset værktøj

Med Microsoft Dynamics NAV 2017 får du mulighed for at tage systemet med dig overalt via din tablet. Du downloader simpelthen en app, hvorigennem du får adgang til hele systemet.

Også for bogholderiet er der godt nyt. Med den forbedrede bankintegration kan bankfiler konverteres til data, som du kan importere direkte i systemet. Derudover betyder forenklingen af rollecentrene betyder brugergrænsefladen er nemmere at finde rundt i. KPI rollecentrene er blevet udvidet, så du kan have dem liggende fast, evt. med farveindikation. Afhængigt af situationen, kan du fx farve dem røde, grønne eller gule, og ved at have dem liggende fast, kan du nemt få et overblik over, hvor der skal sættes ind.

Nyt i 2017 er også en endnu bedre integration til de øvrige Microsoft-systemer. Hele Office 365-pakken kan tilgås fra direkte fra systemet, hvilket gør dig i stand til nemt at samarbejde med kollegaer eller bruge Word som redigeringsværktøj for rapporter, så de får lige præcist dét design, du ønsker. Også Power BI er blevet bedre integreret.

 

 

 

 

Kontakt os

Tlf.:  + 45 70 20 55 80. Telefonen er åben mandag til torsdag mellem kl. 8.00 og 16.00 samt fredag fra 8.00 til 15.30.