Skip to the content

Samarbejdspartnere

TrueCommerce

TrueCommerce hjælper virksomheder inden for primært detail, produktion og engroshandel med at opnå en effektiv og automatiseret samhandel med kunder og leverandører, herunder en elektronisk udveksling af ordrer, fakturaer og andre vigtige forretningsdokumenter (EDI) – med integration direkte til dit Dynamics-system. Udover EDI tilbyder TrueCommerce en lang række løsninger til online B2B-handel, så du kan styrke dit salg gennem flere onlinekanaler og styre alt fra én samlet platform.

Expandit

Expandit er en af de førende på rollebaserede softwareløsninger til at understøtte og effektivisere processer i service-, bygge- og installationsbranchen. Softwaret er dansk udviklet og har været på markedet i mere end 20 år. Det gør Expandit til specialister i både service og integrationer til Microsoft D365 Business Central.

PosOne

PosOne laver RPA ér for automatisk bogføring, hvor data flyder automatisk mellem integrerede systemer. De primære systemer de skaber forbindelse imellem, er kassesystem, økonomisystem, webshop og loyalitetsmoduler.

Shipmondo

Uanset størrelsen på din virksomhed kan Shipmondo’s fragtløsning opfylde dit behov. Shipmondo hjælper dig hver eneste dag med at spare både tid og penge. Vi udvikler således at integration med Shipmondo opfylder din virksomheds workflow med en nem ordrer- og fragthåndtering.

Consignor

Consignor hjælper dig med dine leveringsprocesser ved at gøre det enklere, mindre tidskrævende og billigere at sende pakker eller paller til dine kunder.

Vores hovedfokus er Delivery Management. Vi udvikler og sælger Consignor softwareplatformen, som omfatter alle stadier i forsendelse og levering, og tilbyder kunderne en integreret, bæredygtig og komplet leveringsløsning.

NxM Business Solutions

NxM EDI er en standardiseret digital struktur til udveksling og håndtering af salg- og købsdokumenter, varekataloger samt avanceret Intercompany i Microsoft Dynamics. Som en af få løsninger på EDI markedet, muliggør NxM EDI modulerne fuld udnyttelse af hele potentialet i Dynamics NAV, samtidigt med at de fremmer en effektiv og smart dataudveksling mellem samhandelspartnerne.

Kontakt os

Tlf.:  + 45 70 20 55 80. Telefonen er åben mandag til torsdag mellem kl. 8.00 og 16.00 samt fredag fra 8.00 til 15.30.