Skip to the content

Samarbejdspartnere

Consignor

Consignor hjælper dig med dine leveringsprocesser ved at gøre det enklere, mindre tidskrævende og billigere at sende pakker eller paller til dine kunder.

Vores hovedfokus er Delivery Management. Vi udvikler og sælger Consignor softwareplatformen, som omfatter alle stadier i forsendelse og levering, og tilbyder kunderne en integreret, bæredygtig og komplet leveringsløsning.

NxM Business Solutions

NxM EDI er en standardiseret digital struktur til udveksling og håndtering af salg- og købsdokumenter, varekataloger samt avanceret Intercompany i Microsoft Dynamics. Som en af få løsninger på EDI markedet, muliggør NxM EDI modulerne fuld udnyttelse af hele potentialet i Dynamics NAV, samtidigt med at de fremmer en effektiv og smart dataudveksling mellem samhandelspartnerne.

Shipmondo

Uanset størrelsen på din virksomhed kan Shipmondo’s fragtløsning opfylde dit behov. Shipmondo hjælper dig hver eneste dag med at spare både tid og penge. Vi udvikler således at integration med Shipmondo opfylder din virksomheds workflow med en nem ordrer- og fragthåndtering.

Atradius

Atradius Flow er et standardmodul der gør det muligt, at håndtere kreditforsikring direkte i Microsoft Dynamics NAV/ 365 Business Central. Kreditforsikring har aldrig været mere aktuelt og nemt at håndtere, hvilket du vil opleve.

Expandit

Expandit er en af de førende på rollebaserede softwareløsninger til at understøtte og effektivisere processer i service-, bygge- og installationsbranchen. Softwaret er dansk udviklet og har været på markedet i mere end 20 år. Det gør Expandit til specialister i både service og integrationer til Microsoft D365 Business Central.

PosOne

PosOne laver RPA ér for automatisk bogføring, hvor data flyder automatisk mellem integrerede systemer. De primære systemer de skaber forbindelse imellem, er kassesystem, økonomisystem, webshop og loyalitetsmoduler.

Kontakt os

Tlf.:  + 45 70 20 55 80. Telefonen er åben mandag til torsdag mellem kl. 8.00 og 16.00 samt fredag fra 8.00 til 15.30.