Skip to the content

NxM Business Solutions

NxM EDI er en standardiseret digital struktur til udveksling og håndtering af salg- og købsdokumenter, varekataloger samt avanceret Intercompany i Microsoft Dynamics. Som en af få løsninger på EDI markedet, muliggør NxM EDI modulerne fuld udnyttelse af hele potentialet i Dynamics NAV, samtidigt med at de fremmer en effektiv og smart dataudveksling mellem samhandelspartnerne. Løsningen reducerer også den tid virksomhedens ansatte bruger på manuelle indtastninger, kontrol af dokumenter, samtidigt med at  fejlindtastninger reduceres til et minimum.  Alt dette giver den enkelte virksomhed en bedre udnyttelse af medarbejdernes ressourcer, en optimeret lagerstyring, samt et styrket professionelt image overfor deres samhandelspartnere.

NxM EDI løsningerne er ikke kun effektiviserende, de giver også brugeren et overblik, og en indsigt i alle deres elektroniske forretningsdokumenter i afsendelsesfasen, konverteringsfasen og  modtagelsesfasen. Indsigten og overblikket, bliver af mange brugt strategisk til at optimere deres arbejdsprocesser og opnå et konkurrencemæssigt fortrin. Løsningens fleksibilitet giver en enestående mulighed for nemt, at udvide forretningsdokumentudveksling med nye kunder og leverandører. 

Alle modtagene og sendte NxM EDI- dokumenter bliver kortlagt i et internt registre, standard (Microsoft Dynamics NAV) dokumenter og elementer. Løsningerne giver en indsigt og en nem kontrol over dokumentprocesserne, da den giver et overblik over alle procestrin, og status på hvert procestrin. Alle EDI relateret opgaver og informationer findes og udføres inde i jeres Dynamics NAV interface, dermed holdes alle arbejdsprocesser samlet ét sted.

 

Features:

  • Opsæt på kunder og leverandører hvordan der ønskes at kommunikere via EDI, PDF per e-mail og SMS til mobiltelefoner.
  • NxM EDI Basis til salg og køb imod partnere: Understøtter avanceret intercompany-handel med nye funktioner som f.eks. ordreændringer.
  • NxM varekatalog giver mulighed for at danne EDI-priskataloger eller producere varekataloger via Excel.

 

Kontakt os

Tlf.:  + 45 70 20 55 80. Telefonen er åben mandag til torsdag mellem kl. 8.00 og 16.00 samt fredag fra 8.00 til 15.30.