Skip to the content

TrueCommerce

TrueCommerce hjælper virksomheder inden for primært detail, produktion og engroshandel med at opnå en effektiv og automatiseret samhandel med kunder og leverandører, herunder en elektronisk udveksling af ordrer, fakturaer og andre vigtige forretningsdokumenter (EDI) – med integration direkte til dit Dynamics-system.

Ved at integrere din EDI til Dynamics, kan TrueCommerce spare dig for manuel indtastning af ordrer og / eller fakturaer, så du undgår fejl, sikrer en præcis og hurtig ordrehåndtering og fakturering og frigiver timer hos dine medarbejdere, så de kan fokusere på jeres kerneforretning.

Udover EDI tilbyder TrueCommerce en lang række løsninger til online B2B-handel, herunder integration til markedspladser som Amazon, Wupti Danmark, VidaXL, m.fl., en B2B-webshop, hvor dine kunder kan aflægge ordrer, Product Information Management (PIM) og integration til dine fysiske forretninger.

Du kan altså styrke dit salg gennem flere onlinekanaler og styre alt fra én samlet platform, som er integreret til dit Dynamics-system. Derudover understøtter TrueCommerce vigtige logistiske flows som dropshipping, konsignationslager og 3PL.

TrueCommerce leverer en Managed Service med det primære formål at forebygge eller håndtere eventuelle fejl, inden de forstyrrer dine medarbejdere, arbejdsgange og / eller forretningsprocesser.

TrueCommerces Managed Service omfatter funktionalitet til proaktiv monitorering og håndtering af dokumentudvekslingen mellem dig og dine samhandelspartnere. Dertil kommer rådgivning og support baseret på mange års erfaring med elektronisk handel og Dynamics-integration.

TrueCommerces Managed Service er inddelt i tre serviceniveauer, og du bliver tildelt det niveau, som passer til din forretning. Det er således fuldt gennemsigtigt, hvilken funktionalitet dit abonnement omfatter.

 

Læs mere om TrueCommerce EDI til Dynamics 365 Business Central på www.truecommerce.com

 

Kontakt os

Tlf.:  + 45 70 20 55 80. Telefonen er åben mandag til torsdag mellem kl. 8.00 og 16.00 samt fredag fra 8.00 til 15.30.