Skip to the content

Business Intelligence konsulent

BDL A/S søger en faglig stærk og serviceminded BI-konsulent, der med sin forretnings- og dataforståelse formår at omsætte kundens forretningsbehov og dermed styrke kundens forretningsgrundlag med analytisk stærke og brugervenlige BI-løsninger. 

BI-afdelingen består primært af 2-3 medarbejdere som i fællesskab sikrer, at kunderne altid oplever et højt serviceniveau. Vores kunder er en bred vifte af både store og små virksomheder inden for handel, produktion og service og som primært har Navision/Business Central som ERP-system. BI-opgaverne vil variere indenfor forskellige forretningsområder såsom salg, sagsstyring, finans, produktion, lager og indkøb.

Vi tilbyder

En spændende stilling i et uformelt arbejdsmiljø, hvor du vil få ansvaret for egne BI-kunder og hvor der altid er plads til sparring for at finde den rigtige løsning til kunderne. Vi har en uformel og humoristisk omgangstone i en flad organisation, hvor dine kollegaer er engagerede, kompetente og fagligt nysgerrige.

Der er fleksible arbejdstider med god mulighed for at tilrettelægge arbejdet, så det passer sammen med familien og ens øvrige liv.

Dine opgaver

Som BI-konsulent hos BDL vil du oftest være med fra start til slut ved implementering af en BI-løsning. Arbejdsopgaverne kan derfor variere fra indledende workshops med kunden for at afdække forretningsbehov, udvikling af BI-løsning ved opsamling af data og opbygning af BI-model, rapportudvikling samt vedligeholdelse og generel kundesupport.

Dine faglige kompetencer

Det er vigtigt, at du har erfaring med Microsoft Power BI og det vil være en fordel, hvis du også har praktisk erfaring Navision/Business Central samt erfaring med elementer fra Microsoft Power Platform såsom Power Apps og Power Automate.

Med din stærke forretning- og dataforståelse kan du støtte op om kundens ønsker og idéer men formår samtidig at udfordre kunden i dennes behov, hvis en anden indgangsvinkel til BI-løsningen vil resultere i en bedre løsningsmodel for kunden.

Du har kendskab til

  • Navision og/eller Business Central
  • Power Automate
  • Power Apps
  • SQL Server
  • SSIS/SSAS
  • DAX/M-Power Query
  • Power BI (Power BI Desktop/Service)
Personlige egenskaber

Vi søger en kollega som er fleksibel, samarbejdsvillig, udadvendt og som har en ansvarsfølelse for den service vi ønsker at levere til vores kunder.

Ansættelsesvilkår

Løn efter kvalifikationer.

Vi opfordrer alle uanset personlig baggrund at søge stillingen.
Ansøgningsfrist: Snarest muligt.

Ansøgning sendes til Thajs Aspeklint på e-mail ta@bdlas.dk

 

Hvis du har spørgsmål til stillingsopslaget, er du velkommen til at kontakte Thajs Aspeklint på tlf. +45 30 80 86 70.

Læs mere om BDL her

Job

About the author

BDL A/S

BDL er et ERP-konsulenthus, der arbejder med udvikling og implementering af Dynamics 365 Business Central, Dynamics NAV- og Dynamics C5-løsninger og support på XAL til store og mellemstore virksomheder.

Kontakt os

Tlf.:  + 45 70 20 55 80. Telefonen er åben mandag til torsdag mellem kl. 8.00 og 16.00 samt fredag fra 8.00 til 15.30.