Skip to the content

Microsoft Dynamics 365 Business Central / NAV konsulent

BDL A/S søger en faglig stærk og serviceminded BC/NAV konsulent, der med stor forretningsforståelse formår at omsætte kundens forretningsbehov. 

BDL har gennem alle årene samarbejdet med store og mellemstore produktions-, handels-, service- og logistikvirksomheder, der primært har Business Central og Dynamics NAV som ERP-system. Derfor har vi et godt kendskab til kerneprocesserne i forretningen.

Du vil blive en del af BDL’s stærke konsulent team, der dagligt giver kompetent og seriøs sparring inden for disse områder, hvad enten virksomheden vil have en add-on til et eksisterende NAV eller ønsker at flytte virksomhedens nuværende ERP-system til Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Du vil blive en del af det store konsulentfællesskab, der sikrer, at kunderne altid oplever et højt serviceniveau. Konsulentopgaverne vil variere indenfor forskellige forretningsområder såsom salg, sagsstyring, finans, produktion, lager, WMS og indkøb.

Vi tilbyder
En spændende stilling i et uformelt arbejdsmiljø med et godt socialt samvær. Ved BDL vil du opleve ejerskab af egne kunder herunder projekter og hvor, der altid er plads til sparring med kollegaer, for at finde den helt rigtige løsning til kunderne. Vi har en uformel og humoristisk omgangstone i en flad organisation, hvor dine kollegaer er engagerede, kompetente og fagligt nysgerrige.

Der er fleksible arbejdstider med god mulighed for at tilrettelægge arbejdet, så det passer sammen med familien og ens øvrige liv.

Dine opgaver
Som BC/NAV konsulent hos BDL kan arbejdsopgaverne variere fra indledende sparring/workshops med kunden for at afdække forretningsbehovet, projektarbejde, analyse og optimering af processer, implementere løsninger i samarbejde med BDL’s konsulenter/udvikler team, vejledning og undervisning i brugen af systemet samt generel kundesupport.

Dine faglige kompetencer
Vi ser gerne, at du har erfaring med Microsoft Dynamics 365 Business Central / NAV. Kommer du fra en lignende stilling vil det være et plus men erfaring fra en virksomhed som intern projektleder, regnskab eller produktion vil ligeledes være kvalificerende.

Med en stærk forretningsforståelse kan du støtte op om kundens ønsker og idéer. Kan der opnås en bedre løsningsmodel for kunden end umiddelbart skitseret, skal du være i stand til at udfordre kunden, så den optimale løsning opnås. Du trives i den udadvendte rolle og motiveres af at hjælpe kunderne. Dit drive er stort og du er selvmotiverende og god til at få afsluttet opgaverne.  

Du er flydende på dansk og engelsk i både skrift og tale.

Personlige egenskaber
Vi søger en kollega som er fleksibel, samarbejdsvillig, udadvendt, klar til at tage et ansvar og som har en ansvarsfølelse for den service, som BDL ønsker at levere til vores kunder.

Ansættelsesvilkår
Løn efter kvalifikationer.
Ansøgningsfrist: Snarest muligt.
Ansøgning sendes til Morten Bach på e-mail mb@bdl.dk

Hvis du har spørgsmål til stillingsopslaget, er du velkommen til at kontakte Morten Bach på
tlf. +45 20 19 57 30. Læs mere om BDL her 

Job

About the author

BDL A/S

BDL er et ERP-konsulenthus, der arbejder med udvikling og implementering af Dynamics 365 Business Central, Dynamics NAV- og Dynamics C5-løsninger og support på XAL til store og mellemstore virksomheder.

Kontakt os

Tlf.:  + 45 70 20 55 80. Telefonen er åben mandag til torsdag mellem kl. 8.00 og 16.00 samt fredag fra 8.00 til 15.30.